Contra els pressupostos de les retallades de CiU i del PP

No Comment

mani 24 novembre contra pressupostos 2Milers de persones es manifestaren el diumenge 24 contra els pressupostos de l’Estat espanyol i també contra els del Govern català, un bon grapat de terrassenques i terrassencs entre elles.

La convocatòria de la manifestació va ser articulada per la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona i per la Confederació d’Associacions de Catalunya. Va ser una fórmula efectiva per a poder obrir l’espectre d’organitzacions, entitats i moviments convocants sense que els sindicats dits ‘majoritaris’, obviament necessaris, monopolitzessin, per bé i/o per mal, la pròpia mobilització i, en definitiva, els motius i objectius de la mateixa.

Els pressupostos, siguin els del govern del PP a Madrid o els de CiU/ERC a Barcelona, es mantenen en la línia de donar continuïtat a les polítiques neoliberals de retallades, privatitzacions i liquidació del minse ‘estat-del-benestar’ que amb les lluites de generacions s’havia aconseguit assolir en aquestes contrades.

El proper dia 4 de desembre, els mateixos convocants d’aquesta manifestació criden a encerclar el Parlament amb motiu de l’inici del debat sobre aquests pressupostos.

Related Articles

Deixa un comentari