Sketching Terrassa convoca una trobada de dibuixants

No Comment

Marta PalmeroAquest divendres, 27 de febrer, a les 5 de la tarda, Sketching Terrassa convoca una trobada de dibuixants a la Masia Freixa, al Parc de Sant Jordi, per fer una sessió dibuix al natural d’aquest rellevant monument terrassenc.  També ha anunciat una segona i tercera trobades a la Plaça Vella i al Picnic Jazz a les 10 del matí dels dies 7 i 15 de març

L’Urban sketching consisteix a dibuixar o pintar a mà alçada en un quadern monuments i paisatges urbans —encara que també es pot fer en àrees rurals— per després difondre les obres resultants a través de les xarxes socials. Aquesta activitat va néixer l’any 2008 a Seattle (EUA), impulsada pel Gabriel Campanario, barceloní de naixement, i actualment es Sketching Terrassapractica a més de quaranta països. Tots els seguidors del urban sketching estan units per un manifest, traduït en 12 idiomes, i en el qual es diu que s’ha de ser fidel a les escenes que es dibuixen, ajudar-se mútuament, dibuixar en grup o compartir els dibuixos a internet, entre altres.

A Terrassa, Marta Palmero [a la fotografia], Àngel Marginet i Chencho Herrera impulsen aquesta iniciativa i aquesta primera trobada, però també a Amics de les Arts i Joventuts Musicals hi ha una proposta semblant, Urban Sketchers Terrassa, impulsada per Àngel García Grau que tot just fa les seves primeres passes.

In : Cultura

Deixa un comentari