Presentació de Guanyem Terrassa en Comú

No Comment

El pròxim dijous 12 de març a les 19 h se celebrarà l’acte “Guanyem Terrassa en Comú” a la sala Faktoria d’Arts (Carrer de la Rasa, 64). Aquest serà el primer acte públic de presentació de la candidatura ciutadana i de confluència Terrassa en Comú (TeC), la qual compta amb el suport d’ICV, EUiA, Partit X, Podem Terrassa, i Procés Constituent.

En l’acte participaran la Gemma Ubasart, secretària general de Podem Catalunya; la Dolors Camats, coordinadora nacional d’ICV; en Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA, i en Xavier Domènech, membre de Procés Constituent. També comptarà amb la participació de Gerardo Pisarello, un dels impulsors de Barcelona en Comú, i de diversos integrants de Terrassa en Comú. Terrassa serà la segona ciutat catalana que presentarà una candidatura de majories i pel canvi, després de Barcelona.

Segons proclamen els promotors de la candidatura, Terrassa en Comú es presenta “per guanyar les eleccions municipals del maig vinent i pretén protagonitzar el canvi a Terrassa”, apostant perquè el pròxim “sigui un mandat decidiu, amb 4 anys per posar les bases d’una nova manera de fer política, oferir solucions als problemes de l’actual situació d’emergència política, social i econòmica, i construir un futur il·lusionador per la nostra ciutat.”

Obert el període d’inscripció a les primàries i resultats provisionals de candidatures

D’altra banda, fins al dia 20 de març estarà obert el registre de votants a les primàries de Terrassa en Comú. Els responsables del procés conviden al conjunt de la ciutadania a registrar-se mitjançant el lloc web. Fins al moment, asseguren els impulsors, “el ritme d’inscripcions és positiu, i supera el nombre de participants en qualsevol procés de primàries similar a la ciutat.” El passat diumenge 8 de març va finalitzar el període d’inscripció de candidatures a primàries, amb un total de 21 persones inscrites mitjançant els formularis del lloc web. Del 8 fins a l’11 de març s’inicia un període de validació de la informació rebuda i de comprovació dels avals corresponents. El pròxim dimecres 12 de març es faran públics els resultats definitius i s’iniciarà la campanya de primàries, fins al 20 de març. Les votacions es celebraran els dies 21 al 22 de març.

cartell tec faktoria

Related Articles

Deixa un comentari

MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER