Isaac Albert: “Estem davant d’un pacte de supervivència personal, inestable i sense futur”

No Comment

Isaac Albert, portaveu del Grup Municipal d’ERC-MES a l’Ajuntament de Terrassa, ha valorat el pacte de govern entre el PSC i CiU signat ahir divendres. Aquest pacte, llargament anunciat i desmentit per totes bandes, va veure finalment la llum amb la seva signatura ahir al matí a l’Ajuntament de Terrassa.

Segons Isaac Albert estem davant d’un “pacte de supervivència personal”. Un pacte que políticament no aporta res. Segons Albert “no aporta estabilitat política perquè el govern segueix en minoria. No aporta projecte polític, ni projecte de ciutat ni projecte de país, perquè els dos partits representen nacionalment i socialment parlant, formes i models molt diferents de veure la ciutat i el país”.

Segons el Grup Municipal d’ERC-MES, el pacte tampoc aporta perspectives de futur perquè l’objectiu no és col·lectiu, és individual. L’un vol seguir sent Alcalde a qualsevol preu i l’altre vol oblidar un resultat electoral lamentable amb una cadira al govern.

És evident que la sociovergència terrassenca, segueix Isaac Albert “sí que aconsegueix evitar el canvi a la ciutat de terrassa. CiU ha fet impossible el que era possible, acabar amb 36 anys de govern del PSC a Terrassa”.

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 2. Acte “Des del municipalisme a la Generalitat” de Catalunya en Comú Podem

  desembre 11 19:00 - 20:30
 3. Commemoració del Dia Universal dels Drets Humans

  desembre 11 19:30 - 20:30
 4. Club de Lectura: La mecànica de l’aigua

  desembre 12 18:00 - 19:00
 5. Commemoració del Dia dels Drets Humans

  desembre 12 19:00 - 21:00
 6. Acte Central 21D CUP a Terrassa

  desembre 12 19:00 - 20:00
 7. JAM SESSION

  desembre 12 21:00 - 22:30
 8. Club de Lectura d’Amics de les Arts: “Hamlet”

  desembre 13 19:00 - 20:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER