Mobilització veïnal per la neteja del carrer Historiador Cardús, el proper dia 28 novembre

No Comment

Dissabte 28 de novembre, l’AV de Sant Pere Nord (SPN) convoca les persones veïnes del carrer Historiador Cardús, entre carrer Dr. Ferran i Tarragona, a una mobilització davant la problemàtica i les queixes del veïnatge reclamant una “millora en les condicions generals de la zona, una major eficiència dels serveis de neteja municipals i la retirada dels pals de llums que hi ha enmig de la vorera”.

L’AV, “en complicitat amb els veïns del carrer i la col·laboració de l’Ajuntament”, promou aquest “acte reivindicatiu, on farem neteja del carrer”. L’activitat consistirà en: tallar el carrer en el tram abans citat, retirar els vehicles estacionats, i netejar el carrer amb les pròpies mans i col·laboració d’Eco-equip. Finalment, es pintaran els pals de fusta de les voreres.

L’entitat veïnal ha demanat, dintre d’aquest pla de treball, la neteja i desratització del solar de la cantonada amb carrer Tarragona, l’eliminació de la colònia de coloms existent i la millora de la recollida i neteja de residus de les bateries de contenidors.

Related Articles

Deixa un comentari