Cristina López presenta el seu primer poemari, “Naturant”, als Amics

No Comment

Foto1 (1)



Demà divendres, 18 de desembre (19:00h, Cafè-bar Amics de les Arts) la poetessa terrassenca Cristina López presenta el seu primer poemari Naturant (Edicions Tremendes, 2015). El lloc escollit per a la presentació és el cafè-bar Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals on es recitaran els poemes amb l’acompanyament del guitarrista Toni Marbà i de Laia Claver d’Edicions Tremendes.


La Cristina López neix a Terrassa el 1982 i creix dins l’aventura i el joc amb els seus cinc germans. Lectora apassionada des de petita, comença a escriure contes als cinc anys, fent provatures en la novel·la durant l’adolescència i trobant la pròpia pell dins la poesia als vint-i-cinc anys.
Captivada pel misteri vital, n’ha provat de treure l’entrellat amb viatges a l’Índia i els estudis de filologia catalana i filosofia, trobant les respostes més senzilles i profundes en la contemplació i el pelegrinatge dins la naturalesa. Ha participat en recitals poètics, diàlegs filosòfics i col·labora en la revista digital Abracadabrant, compartint la seva mirada i la seva arrel.

L’egarenca ha publicat amb Edicions Tremendes, una editorial gironina de proximitat amb poc més de mig any de vida, i que ja ha tret tres títols: Moviments de pell i escates de Laia Claver, [Opmeit] de Ramon Bartrina i Naturant de Cristina López.

Foto2 (1) Els poemaris publicats per Edicions Tremendes.

Edicions Tremendes fins ara ha publicat poesia en català i castellà, però avança que de cara al proper any hi hauran sorpreses.

“Si ho hem de fer
fem-ho salvatge
com marca el seny”

Cristina López

 

Related Articles

Deixa un comentari