[Trobo l’art que t’agrada] “ALÍCIA”, el treball de la terrassenca MOMO a la Casa Soler i Palet

No Comment

1.Alíicia observant els monotips de Momo

L’Ajuntament de Terrassa ajuda a la difusió de l’obra dels creadors terrassencs subvencionant exposicions a la Casa Soler i Palet. Dins d’aquest cicle ART/TERRASSA 2016 del Servei de Cultura – Arts Visuals, trobem l’exposició que Momo dedica al personatge de Lewis Carrol, Alícia.

Foto: LM


Si passegeu pel sempre atapeït carrer Fontvella us convido a fer una parada a la Casa Soler i Palet. Busqueu la sala d’exposició i entreu: us endinsareu de cop en el fantàstic món d’Alícia. Un país de meravelles però també un món inquietant…

3. mural 14.mural 2

Fotos: LM


2. personatges de conte

I aquesta és la vessant que Momo ha explorat, el món complexe i fosc nascut de la conflictiva personalitat de l’autor del conte i que l’artista posa de relleu quan fa una recerca en el subconscient, que sempre és profund i fosc, des de peces subtils i senzilles formalment com són els monotips fets amb delicats fils que formen les línees del dibuix.

Foto: LM


5. taula parada

L’artista ens presenta els personatges del conte en la vessant més fosca de la història que esdevé visible en el predomini del blanc i el negre amb lleugers tocs de gris i vermell per crear aquests petits éssers. Però aquesta atmosfera planeja en tota la sala, no només observant les peces exposades, també en l’ambientació que recrea amb la taula parada i expectant i els extraordinaris personatges del mural.

Foto: LM


Alícia i el seu país de les meravelles ha estat sempre una atracció per a Momo que veu en una mateixa història els aspectes propis del fabulós conte infantil i de la sàtira i la critica adultes. Un excel·lent tema per a la seva primera exposició individual en la qual Momo representa la petita Alícia en una recerca constant dins un món caòtic i delirant, recerca que també fan els artistes … i una mica tots nosaltres, no?

Exposició oberta fins al 7 de març a la Casa Soler i Palet  (Fontvella, 28)

Horari:
Dilluns de 9 a 14h i de 16.30 a 18h
Dimarts a divendres de 9 a 14h i de 16.20 a 20h
Dissabte d’11h a 14h i de 18 a 20h

Laura Mendiluce (FbBloc)

troboartquetagrada_logo

Related Articles

Deixa un comentari