ERC-MES presenta la Memòria de treball del primer any denunciant la manca de rumb i projecte del govern

No Comment

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Moviment d’Esquerres (ERC-MES) va presentar el passat dijous 19 de maig la “Memória” del primer any de treball com a grup d’oposició a l’ajuntament local. L’Isaac Albert, junt a la regidora de MES Carme Labòria i els altres dos regidors d’Esquerra, Josep Forn i Carles Caballero, afirmà que la coalició presenta aquest document-memòria “per passar comptes amb la ciutadania i valorar els encerts i errors d’aquest any”, al temps que denuncia la manca de rumb i projecte d’aquest govern PSC-CDC.

Les regidores d'ERC-MES a la porta de l'ajuntament amb la Memòria del primer any de legislatura. Foto ERC Les regidores d’ERC-MES a la porta de l’ajuntament amb la Memòria del primer any de legislatura. Foto ERC

 

Un any després de les eleccions municipals, consideren arribat el moment de fer balanç amb la ciutadania, explicant allò que consideren més important a la política terrassenca durant aquests primers 365 dies de legislatura i, sobretot, “presentar la feina feta com a grup d’oposició dins el consistori”.

Més de 40 propostes o acords polítics elevats al Ple, incidència directa en les ordenances fiscals o facilitar l’aprovació dels pressupostos, intervenció responsable i esmenes incorporades als nous reglaments municipals de Participació o del Reglament de la Societat de comunicació… són algunes de les tasques desenvolupades per les 4 regidores del grup municipal, que el formen no només les representants electes, matisà l’Alber, sinó també tot un “equip de més de 30 persones que participen activament per desenvolupar el projecte de canvi a la ciutat que defensem”.

Com ha explicat el portaveu de la formació, Isaac Albert, es va entrar a l’Ajuntament fa un any amb un projecte d’alternativa de govern “Vam dir que no governaríem amb el PSC i seguim pensant que Terrassa necessita un canvi”.

El portaveu subratllà “la manca de rumb polític de l’equip de govern sociovergent”, tot afirmant que es constata diàriament que treballen “sense un projecte conjunt ni un rumb definit”. En aquesta situació, fins i tot la tasca de  l’oposició és més difícil, perquè “ha portat a moments tensos amb temes claus com la futura gestió de l’aigua a la ciutat o els problemes de l’empresa de transports municipals”.

Tot i així, des del grup municipal d’ERC-MES, Isaac Albert defensa l’esforç per “treballar per la ciutadania i trobar consensos en els punts més complicats”, afegint: Estem orgullosos d’haver aconseguit ajudar a aprovar uns pressupostos i a no bloquejar la ciutat”.

La tasca política exposada sumàriament davant la premsa, s’ha recollit en un document que és a disposició de tota la ciutadania a la web http://www.laccio.cat/memoria2015/.

El document va ser presentat com “un exercici, en definitiva, de transparència i proximitat als ciutadans que el grup municipal completarà amb una trobada de proximitat amb la ciutadania”, el proper 1 de juny a la Plaça Salvador Espriu a les 19:30h de la tarda. Un acte on els quatre regidors del grup municipal passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política a la ciutat durant el darrer any i respondran a totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

Related Articles

Deixa un comentari