IV Jornades de l’Eina Cooperativa sobre l’esport als centres educatius

No Comment

La cooperativa l’Eina organitza aquest dissabte 11 de juny les seves IV Jornades, que tindran lloc de 9 a 17h a l’Escola Bisbat d’Egara.

Les jornades d’aquesta edició potenciaran l’aspecte esportiu, i pretén convertir-les en un espai de convivència, trobada i debat entre les famílies i les AMPA’s de diferents centres educatius, tant de Terrassa com d’altres municipis.

A les jornades participaran més de 18 centres educatius i esportius de Terrassa i rodalies. Es faran partits amistosos de futbol, bàsquet , handbol i multiesport, així com a demostracions d’activitats i esports com Esgrima, Hip-hop, patinatge i Judo. Es preveu la participació de prop de 450 infants.

En el transcurs de les jornades s’obrirà l’Espai AMPA, amb una xerrada a càrrec de la Carme Trinidad, Psicòloga social, especialista en processos de diàleg, promoció de la convivència i mediació, que farà una reflexió introductòria amb el títol “La missió de l’AMPA: ho entén tothom?”, que donarà peu al debat entre les diferents AMPA’s participants.

Hi haurà també la participació de la cooperativa +Més Eficiència Social SCCL, especialitzada en restauració col·lectiva per a escoles, que s’encarregarà de preparar un dinar popular per als i les participants.

L’horari de les jornades serà el següent:

9:00 a 9:30 Acollida i benvinguda dels equips i participants
9:30 a 14:50 Realització dels partits i activitats, amb entrega de medalles i obsequi als i les participants
12:00 a 13:30 Espai AMPA
14:30 a 16:30 Dinar popular
16:30 a 17:00 Cloenda i acomiadament

Hi haurà servei de monitoratge pels infants més petits, servei de bar i ambientació musical.

L’Eina Cooperativa és una entitat sense ànim de lucre que vol contribuir al desenvolupament social sostenible de les persones, entitats i territoris amb els que hi treballem, donant resposta a les necessitats concretes des del compromís i la responsabilitat social. La seu de l’Eina Cooperativa es troba al carrer Pamplona núm. 21, al barri de Torre-sana.

Per a més informació sobre les jornades:
Ismael Quirós Jiménez 937 364 722/ 661 613 627

Deixa un comentari