Oferta de feina de la XES Terrassa durant tres mesos

No Comment

La Xarxa d’Economia Solidària de Terrassa està buscant una persona per donar suport a la realització del projecte “Elaboració d’un model d’organització i dinamització de la xarxa local”, adreçat a la millora de l’organització interna de la XES Terrassa. La tasca a desenvolupar consistirà en realitzar entrevistes amb entitats i empreses adherides a l’economia social i solidària de la ciutat.

La XES busca una persona activista social, que pertanyi o sigui proper a les entitats i empreses de l’economia social i solidaria de Terrassa, que tingui disponibilitat horària per realitzar la feina, i que pugui acreditar algun tipus de titulació o experiència per portar a terme aquesta tasca amb èxit.

Per a aconseguir-lo, es preveu crear una enquesta al voltant de les principals qüestions que afecten l’organització de la xarxa local. Posteriorment, s’entrevistaran el màxim nombre possible d’organitzacions i empreses de la xarxa. I en darrer terme, a partir de les respostes s’elaborarà la proposta de d’organització interna. No es tracta d’un treball individual, sinó que es crearà un grup de treball a tal efecte en el qual s’integrarà la persona elegida.

La tasca esta pensada per a dur-se a terme entre els mesos d’octubre i desembre de 2016, i comprenen 78 hores de feina, repartides en 6 hores setmanals durant 13 setmanes. La retribució seria de 15€/h bruts, dependent el còmput total de la forma en que la persona elegida vulgui cobrar-los. Es pot elegir entre contracte laboral o facturar com a professional. En el primer cas la persona serà contractada durant els mesos d’octubre, novembre i desembre amb un contracte a temps parcial (6 hores/setm). En el segon cas, es pactaran una o vàries factures.

Les persones interessades han d’enviar al correu terrassa@xes.cat el seu nom i telèfon de contacte, el currículum vitae i una breu explicació del perquè li interessa aquesta feina, abans del diumenge 18 de setembre.

Related Articles

Deixa un comentari