Gipsy NUR Project prepara l’enregistrament del seu primer disc

No Comment

Gipsy NUR Project, un projecte musical de cançons en francès i català amb amb els estils jazz manouche i swing— liderat per la cantant i pianista Núria Jaouen, nascuda a París, originària de Perpinyà i resident a Terrassa, de mare catalana i de pare francès—.vol enregistrar el seu primer disc titulat Rencontres.

A Rencontres s’interpretaran temes propis de Núria Jaouen —escrits per ella, tant la lletra com la música, i també els arranjaments—  inspirats en tots els autors que han acompanyat al llarg dels anys: Edith Piaf, George Brassens, Charles Trenet, Serge Gainsbourg, Zaz … cançons franceses antigues i algunes d’actuals.

12273544_1668803703396370_6956182278905601344_o

 

Per poder materialitzar el seu objectiu, demanen suport a través de la plataforma Verkami:
http://www.verkami.com/projects/15682-primer-disco-de-gipsy-nur-project

Gipsy NUR Project està integrat per Núria Jaouen, piano, clavecí, melòdica, teclats i veu; Oleksandr Sora, violí; Svetlana Tovstukha, violoncel; Lluís Cuadrench, guitarra; Joan Humet, contrabaix; i Oriol Gonzàlez, bateria.

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER