Torna l’activitat musical a la Nova Jazz Cava!

No Comment

 

El Petit de Cal ErilDivendres 7 – 22.30h / L’Associació de Músics de Jazz de Terrassa (MuJazzT) presenta New Talent Combo, una formació integrada per músics emergents de la ciutat en l’àmbit del jazz per interpretar un repertori variat d’alguns dels estàndards més coneguts de totes les èpoques. Entrada gratuïta!

Dissabte 8 – 22.30h / Motis – Chamorro Quintet & Young Band Primera de les apostes de Jazz Terrassa per a la Temporada Estable 16-17 que tot just arrenca. El quintet coliderat per Andrea Motis i Joan Chamorro es fa gran en aquest nou projecte on s’hi sumen bona part dels solistes més destacats de la Sant Andreu Jazz Band. Amb el nom de Young Band, l’extensió de combo a big band es preveu sorprenent.

Diumenge, 9 octubre, 2016 – 20:00 / Continua també la “Temporada Extra” de concerts, dins el cicle Terrassa Música Moderna organitzat per l’Ajuntament de Terrassa amb El Petit de Cal Eril! Joan Pons, àlies El Petit de Cal Eril, és aquell músic de Guissona que des de fa un temps ens emociona i ens sorprèn a parts iguals. Ho va aconseguir ja amb la maqueta Per què es grillen les patates? (2008), més tard reeditada en vinil. Ens va fer dibuixar un somriure amb la presumpta innocència del primer disc, I les sargantanes al sol (2009), i ens el va fer glaçar de cop amb el misticisme de Vol i dol (2010). Després va reinventar-se amb La figura del buit, un doble salt mortal sense xarxa.

 

 

 

Related Articles

Deixa un comentari

MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER