Exposició “Pintures, escultures i ceràmiques” d’Albert Novellon, al Centre Cultural

No Comment

Durant tot aquest mes d’octubre es pot gaudir de l’exposició d’Albert Novellon, “Pintures, escultures i ceràmiques”, que es realitza a l’Espai La Galeria, situat dins del Centre Cultural de Terrassa (antic bar) i organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Albert Novellon Casabon (Manresa, 1938). Resident a Terrassa des de l’any 1949. Llicenciat per la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Estudia pintura i escultura a l’Escola d’Arts de Terrassa, on realitza tasques docents, essent-ne el director des de l’any 1992 fins el 2004.

L’Espai La Galeria és un espai que el Centre Cultural ofereix a tres galeries de la ciutat: Espai G d’art, Tigomigo i Amics de les Arts i Joventuts Musicals, per tal de portar la línia de la sala de forma compartida.

Horari:
De dilluns a dissabte, de 16:00 a 21:00h.

Diumenges i festius obert els dies de funció.

Del 6 al 30 d’octubre 2016.

Albert_Novellon

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER