Atlantis sis anys amb el segell d’assegurances ètiques

No Comment

Atlantis sis anys amb el segell d’assegurances ètiques

El Segell EthSI és un registre promogut per l’organització FETS (Finançament Ètic i Solidari), a través de l’Observatori de les Finances Ètiques, i valora aspectes relacionats amb un comportament ètic de l’organització.

Amb actuació a Terrassa, junt a associacions veïnals i altres, actualment ATLANTIS ofereix pòlisses adaptades a les necessitats de les AA.VV i als socis de les associacions, a preus molt econòmics. I des del 3 d’octubre al 30 de desembre de 2016: 4 Mesos Gratis (2+2 mesos) en contractar una assegurança d’Auto o de Moto.

atlantis promocions

Atlantis ha obtingut, per sisè any consecutiu, el Segell EthSI, que certifica el compliment de criteris relacionats amb el foment de la sostenibilitat social, ambiental i la transparència, tant a nivell de la seva gestió com dels productes asseguradors que ofereix.

ethsi-quadrat-250El Segell EthSI és un registre promogut per l’organització FETS (Finançament Ètic i Solidari, membre de la Xarxa d’Economia Solidària), a través de l’Observatori de les Finances Ètiques, i valora aspectes relacionats amb un comportament ètic de l’organització: responsabilitat social, inversió socialment responsable, mutualisme, transparència o vinculació amb l’economia social, entre altres. ATLANTIS va ser la primera companyia asseguradora a obtenir aquesta certificació, validada cada any per un comitè avaluador independent, format per experts de l’àmbit de l’economia social i solidària.

Tant les entitats asseguradores com les entitats de mediació d’ATLANTIS han estat avaluades positivament, any rere any, i han obtingut així el seu registre i la certificació dels seus productes.

ATLANTIS és el servei assegurador de referència de l’Economia Social i té signats diversos acords de col·laboració:

  • CONFAVC: El seu objectiu és proporcionar una oferta asseguradora específica per a les Associacions de Veïns. El resultat és un paquet d’assegurances especialment adaptat a les seves necessitats i a les activitats que realitzen amb la millor relació qualitat/preu i un ferm compromís ètic i solidari.

  • ARÇ: és una Correduria d’Assegurances que està especialitzada en la gestió d’Assegurances per a l’Economia Social i solidària (cooperatives, entitats d’iniciativa social, ONG i associacions) així com per a les energies renovables.

  • CAES: (Cooperació per a l’assegurament ètic i solidari) Projecte d’intercooperació per al foment i el desenvolupament de l’assegurança ètica i solidaria a l’Economia Social.

A Terrassa, l’asseguradora treballa amb diverses associacions veïnals i entitats de barris. A més, actualment ATLANTIS ofereix pòlisses adaptades a les necessitats de les AA.VV i als socis de les associacions, a preus molt econòmics. I des del 3 d’octubre al 30 de desembre de 2016: 4 Mesos Gratis (2+2 mesos) en contractar una assegurança d’Auto o de Moto.

Redacció

Related Articles

Deixa un comentari