Dia 25 N, contra la violència envers les dones: presentació d’El amor no duele, amb Montse Barderi

No Comment

Esquerres de Terrassa organitza la presentació del llibre El amor no duele en motiu del Dia Internacional contra la violència envers les donesEl amor no duele

La filòsofa, periodista i escriptora, Montse Barderi, presentarà la seva obra que analitza les relacions humanes, especialment les efectives, des d’un punt de vista teòric i també pràctic.

El grup d’Esquerres de Terrassa organitza aquesta presentació que es durà a terme a la seu de Comissions Obreres, i que forma part del programa d’actes que s’ha elaborat en motiu de la commemoració del Dia 25 de novembre.

L’acte s’iniciarà amb la lectura del manifest que Esquerres de Terrassa ha fet públic en motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones.

Posteriorment, es durà a terme la presentació del llibre per part de la seva autora, Montse Barderi, que és escriptora i periodista, a més de patrona fundadora de la Fundació Maria-Mercè Marçal. Barderi ha treballat com a especialista en temes de comunicació i ha col·laborat en mitjans radiofònics com a tertuliana i també en la premsa escrita amb articles d’opinió i entrevistes.

Un cop finalitzada la presentació, s’obrirà un torn de debat obert.

Aquelles persones interessades en adquirir el llibre El amor no duele, podran fer-ho a l’acabar l’acte, ja que l’autora en signarà alguns exemplars.

Related Articles

Deixa un comentari