El PSUC-viu crida a votar per Joan Tamayo com a síndic de greuges

No Comment

El PSUC-viu de Terrassa, partit que forma part d’EUiA, així com de Terrassa en Comú, declara el seu suport al candidat Joan Tamayo a la Sindicatura de Greuges de Terrassa i crida a votar per ell, tot considerant que «és el millor candidat que tenim per la seva llarga experiència com a advocat i com a activista defensant els drets humans i els drets socials, sempre vinculat als moviments populars de Terrassa».

Joan Tamayo durant la presentació en pública de la seva candidatura, 30 de novembre, a la coral Els Amics. Foto PV Joan Tamayo durant la presentació en pública de la seva candidatura, 30 de novembre, a la coral Els Amics. Foto PV

Llegiu el comunitat íntegre:

Per una Sindicatura de Greuges al servei dels drets socials i les classes populars!

El PSUC-viu de Terrassa (partit que formem part d’EUiA) valorem positivament el procés participatiu a la ciutat per a l’elecció del nou Síndic Municipal de Greuges. Apostem per la democràcia participativa i per tant entenem que ha de ser la ciutadania qui s’impliqui en totes aquelles qüestions que ens afecten.

Entenem que aquest procés és millorable. Si realment volem que en un procés com aquest participi el màxim de gent és necessari que es pugui votar presencialment en els diferents districtes i barris de la ciutat, i no només a les oficines centrals de la plaça Didó o per internet (no tothom té les mateixes possibilitats d’accés).

Demanem doncs que en futurs processos els centres i casals cívics siguin també centres d’informació, participació i votació. I demanem també a tots els grups municipals presents a l’ajuntament que acceptin el resultat d’aquest procés i es comprometin a escollir com a nou Síndic a la persona que hagi obtingut un millor recolzament ciutadà.

El PSUC-viu considerem important aquesta elecció. Moltíssimes persones veiem violats els nostres drets a diari, i és necessari que aquesta institució pugui funcionar a ple rendiment i reculli el malestar, indignació i vulnerabilitat davant situacions injustes i amb molta dificultat burocràtica de resoldre. Vivim situacions d’atur, precarietat, desnonaments, pobresa generalitzada, falta d’ajudes i de recursos, augment de la carestia, etc… Considerem important promoure la mobilització ciutadana per defensar els nostres drets i futur. I considerem vital tenir a Terrassa un Síndic Municipal de Greuges que escolti, atengui i lluiti per resoldre les situacions d’injustícies que altres administracions no resolguin.

El PSUC-viu animem a la ciutadania per tot això a que participi en aquest procés, i li demanem el vot per a Joan Tamayo, ja que considerem que és el millor candidat que tenim per la seva llarga experiència com a advocat i com a activista defensant els drets humans i els drets socials, sempre vinculat als moviments populars de Terrassa. Ens sumem als suports que el Joan Tamayo està rebent de part del teixit associatiu de la ciutat, com han fet la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa, l’Espai Drets Humans i Socials, el Consell d’Entitats Ciutadanes, la Xarxa de Solidaritat Popular i un llarg llistat d’entitats i persones. El Joan Tamayo representa una Sindicatura compromesa amb i per la gent.

Related Articles

Deixa un comentari