Lletraferits, exposició per als menuts de Montse Rubio i Pol Serra a Tigomigo

No Comment
  • L’exposició Lletraferits, de Montse Rubio i Pol Serra, està pensada per als més menuts: hi haurà tallers i les obres estan col·locades a una alçada més apropiada pels petits.

  • La inauguració tindrà lloc el divendres 2 de desembre i les obres es podran veure fins al 7 de gener a la galeria terrassenca.

latrencacors - copia

El Nadal ens convida a mirar el món amb ulls de nens: a descobrir, sorprendre’ns, gaudir. Això és precisament el que ens proposen els artistes egarencs Pol Serra i Montse Rubio amb la seva exposició Lletraferits: descobrir de nou les obres dels grans escriptors de la literatura infantil i juvenil per mitjà de les seves il·lustracions.

D’aquesta manera reten homenatge a autors tan coneguts com Lewis Carrol o Selma Lagerlöf, i ens conviden a descobrir noves facetes de les seves obres.

Una exposició pensada per als més petitsbarretaireboig - copia
L’exposició està pensada per grans i petits. Precisament, totes les obres s’han col·locat a una alçada inferior perquè els menuts de la casa puguin gaudir amb les històries que il·lustren els dos artistes. A més, tots els nens que visitin Lletraferits podran jugar a ser detectius i amb un joc de pistes relacionat amb les obres.

“Moltes vegades els nens són més lliures que nosaltres en la seva manera d’apropar-se a l’art”, comenta Paulo Cacais, director de l’Estudi Tigomigo. “Ells no tenen prejudicis, una obra els agrada o no. Els adults sovint hem perdut aquesta llibertat”.

Tallers, concerts, recitals…
Lletraferits no és només una exposició. Els artistes han volgut en tot moment implicar a l’espectador i convidar-lo a jugar amb les peces. Per això, durant l’exposició s’han programat diferents activitats obertes al públic.

La inauguració tindrà lloc divendres 2 de desembre a les 19h i comptarà amb l’actuació del duet Black coffee i amb el recital de fragments d’obres de literatura fantàstica a càrrec de Tin Perelló.

Dissabte 17 els artistes oferiran un taller per a nens fins a 12 anys on podran aprendre a crear un llibre des de zero: des de les il·lustracions amb diferents tècniques, fins a l’enquadernació final.

Deixa un comentari