AV PobleNou-ZE: el Consell de Districte sobre pressupostos, “cap possibilitat de participació real”

No Comment

L’AV Poble Nou-Zona Esportiva no anirà aquest dijous 12 a la sessió del Consell de districte sobre presentació dels pressupostos 2017


POBLE NOU ZONA ESPORTIVA

La Junta de l’associació veïnal de Poble Nou-Zona Esportiva anuncià el passat dilluns 10 de gener que no assistiria a la reunió del consell de districte d’avui dijous dia 12, convocada per l’ajuntament, amb l’objectiu, en teoria, de «presentar i debatre» els pressupostos locals pel 2017. L’entitat considera que «el moment en què es produeix aquesta presentació anul·la qualsevol possibilitat de participació real», perquè la proposta de pressupostos arriba als consells de districte «amb posterioritat a l’acord entre grups polítics que ha de fer possible la seva aprovació en el Ple Municipal», o sigui quan ja tot està decidit.

En aquestes circumstàncies, afegeix el comunicat de la junta veïnal, «sembla molt difícil que qualsevol proposta de modificació o ampliació de partides pressupostàries, pugui d’assolir la seva consideració».

La Junta de l’Associació entén aquesta convocatòria com «una baula més de la particular manera que té el govern municipal d’entendre la participació ciutadana: obtenir un beneplàcit a decisions ja preses».

Tot plegat, aquesta entitat ja fa al menys 3 anys que no assisteix a aquest ritual protocol·lari organitzat per l’administració local amb l’objectiu aparent, segons es pot deduir de la resposta veïnal, de cobrir l’expedient, però sense cap mena de voluntat real de fer efectiva la participació popular.

Related Articles

Deixa un comentari