L’espai Fem Sala inicia la seva agenda cultural pel 2017

No Comment

Ara fa un any que un grup de persones integrants del «Grup de teatre d’Amics de les Arts» van posar en marxa el «Fem Sala», un espai que es proposava donar cabuda a totes les manifestacions artístiques possibles, des d’actuacions musicals a produccions escèniques de petit format, conferències i circ, tot amb el propòsit d’obrir la sala d’actes de l’entitat a altres produccions i esdeveniments més enllà dels habituals.

Un any després, els integrans de Fem Sala continuen amb l’objectiu de proporcionar a la ciutat una programació cultural estable i presenten l’agenda del primer semestre del 2017, que  s’inaugura amb una peça de l’escriptor irlandès Conor Mcpherson, «el millor dramaturg de la seva generació» en paraules del New York Times.

El Bon Lladre és un relat que gira al voltant dels conceptes del bé i el mal i d’un protagonista que cerca la redempció en una entendridora, a moments tràgica i a moments còmica, fugida cap endavant. El monòleg, que es representarà el 4 de febrer a les 21:00h , està dirigit per Xicu Masó amb la interpretació de Josep Julien, actor de teatre, cinema i televisió i autor de diversos textos teatrals pels quals ha rebut nombrosos premis.

Un recital de poesia homenatge a Montserrat Roig (11 de febrer a les 21:00h) i el concert «Un viatge pel romanticisme» del Trío Koa (12 de febrer a les 18:00h) completen l’agenda d’activitats de l’espai Fem Sala pel febrer.

 femsala
Imatge promocional de l’obra El Bon Lladre de Conor Mcpherson

Related Articles

Deixa un comentari