Arriba el Febrer Negre, literatura i cinema negre

No Comment

febrernegre

L’Ateneu Candela acull la tercera edició del Febrer Negre, cicle de literatura i cinema negre que combina diferents propostes culturals i que compta amb el suport de diferents col·lectius presents a l’espai, com ara Videodrome, el Café del Candela o la llibreria Synusia.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per la Mariona Alberich i recull totes les activitats relacionades amb el Febrer Negre 2017 des de presentacions de novel·les negres com ara «Sense cadàver» de Fàtima Llambrich a lectures dramatitzades d’Agatha Christie. Més enllà de les activitats purament literàries, al Febrer Negre també hi ha lloc per a la Celebració d’un Carnestoltes en clau noir o les ofertes gastronòmiques com ara el Sopar Negrecriminal.

El Febrer Negre també compta amb el seu propi concurs de relats breus, el Ràfegues Negres, organitzat amb la col·laboració de la llibreria Synusia i del periòdic Malarrassa. El concurs estarà obert a la participació de totes les persones de més de 16 anys que presentin relats inèdits, en castellà o català, de temàtica policíaca.

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 2. Acte “Des del municipalisme a la Generalitat” de Catalunya en Comú Podem

  desembre 11 19:00 - 20:30
 3. Commemoració del Dia Universal dels Drets Humans

  desembre 11 19:30 - 20:30
 4. Club de Lectura: La mecànica de l’aigua

  desembre 12 18:00 - 19:00
 5. Commemoració del Dia dels Drets Humans

  desembre 12 19:00 - 21:00
 6. Acte Central 21D CUP a Terrassa

  desembre 12 19:00 - 20:00
 7. JAM SESSION

  desembre 12 21:00 - 22:30
 8. Club de Lectura d’Amics de les Arts: “Hamlet”

  desembre 13 19:00 - 20:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER