Dissabte 4 de març s’inaugura una exposició sobre dones del fotògraf Javier Celemín als Amics

No Comment

Aquest dissabte 4 de març, a les 19h, s’inaugura l’exposició Vous les Femmes, del fotògraf Javier Celemín. L’acte tindrà lloc a l’espai Cúpula, a l’interior de la seu dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals (carrer Sant Pere 46 1er pis). L’exposició restarà oberta des de dissabte fins a l’1 d’abril, en horari de 9 a 13h el dimarts, dimecres i dijous, i totes les tardes de 17 a 20h de dilluns a dissabte. Està organitzat pel Grup Fotogràfic d’ Amics de les Arts i Joventuts Musicals.

Foto per la webJavier Celemín ens proposa una lluminosa capbussada on les dones omplen els carrers de la més cosmopolita ciutat, un plató fotogràfic que se’ns ofereix diàfan, Barcelona en la seva més perfecta esplendor.

El fotògraf ens mostra el que la càmera equipada amb un objectiu fix registra, les seves models accepten el pacte, una relació de tan sols uns instants on el moment és certament íntim i de proximitat. Aquestes dones comparteixen amb nosaltres de forma empàtica els secrets que només el fotògraf els hi pot reclamar.

Javier Celemín, nascut a Colòmbia en 1974 on va viure fins als 27 anys. Es va iniciar en la fotografia als 16 anys en arribar a les seves mans una càmera rèflex. Després passaria moltes de les seves vacances treballant com a assistent de laboratori fotogràfic, on va adquirir una base tècnica a l’àrea de la fotografia analògica. Paral·lelament i sense deixar de costat la fotografia, obté el grau d’Enginyer Superior en Electrònica, i posteriorment master en infraestructura de telecomunicacions i cursos doctorals.

L’any 2001, es trasllada a Espanya, on resideix actualment. Obté la nacionalitat espanyola l’any 2007, exercint la seva professió com a Enginyer en el disseny d’equips electrònics. Com a fotògraf centra els seus esforços en la fotografia de producte, fotografia de viatges i fotografia de carrer.

Treball fotogràfic – Projectes

11-S Barcelona (2016)

Barcelona street (2010 – 2016)

Vous le femmes (2014 – 2016)

La montaña nube (2014)

Coworkers (2014)

Nubes (2014)

Economía sumergida (2013)

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER