“Com ens mourem en el futur?” Nova activitat educativa del BiTer

No Comment
Biter escola Roc Alabern Marta i Haritz, de BiTer, amb els nenes i nenes de l’escola. foto: Escola Roc Alabern.

Els passats 20 i 22 de febrer, el BiTer va estrenar la seva activitat educativa “Com ens mourem en el futur?” a les dues classes de 3r i les tres classes de 4t de l’escola Roc Alabern (La Maurina). L’Haritz i la Marta, els tècnics del BiTer, van començar preguntant sobre com ens imaginem els transports del futur: volaran els cotxes? encara farem servir les cames? Després van dinamitzar un debat sobre els problemes lligats al model de mobilitat actual, amb uns daus plens d’imatges, i les diverses solucions, que passen principalment per la necessitat de potenciar mitjans de transport sostenibles i saludables. Finalment, van posar l’accent en la bicicleta i els seus avantatges, els elements de seguretat de la bici, els consells per moure’s quan es va amb la família.

botomalarrassa

La valoració dels mestres ha estat molt bona (amb un 9,7/10) i ens han fet aquest comentari: “Les explicacions han estat clares, adequades al nivell dels alumnes i han respost a totes les preguntes que els han formulat. Han estat capaços de mantenir l’atenció dels alumnes durant més d’una hora i han permès la participació de la majoria de nens. Crec que l’activitat està molt ben pensada, m’ha sorprès l’interès que ha generat en els alumnes.

Aquesta activitat està inclosa en la Guia d’activitats i serveis educatius de l’Ajuntament de Terrassa per al curs 2016/2017, té una durada d’una hora. Les escoles interessades poden demanar l’activitat a info@biter.cat

font:
https://biter.cat/2017/03/07/com-ens-mourem-en-el-futur-nova-activitat-educativa-del-biter/

Related Articles

Deixa un comentari