‘Fot-li al Procés’, nou llibre de Bru de Sala, Julià de Jòdar i Miquel de Palol

No Comment

Fot-li al Procés - coberta

Després de Fot-li, que som catalans! i Fot-li més que encara som catalans!, aquest Fot-li al Procés és la culminació d’un recorregut en què l’estripada i sàtira s’uneixen per vacunar-noscontra el desànim i el dubte. El nou volum recull els textos de tres autors que un dia van decidir mirar i escoltar el que passava a la nostra realitat política per, a continuació, treure tot el que tenien al pap. És per això que Fot-li al Procés ha de ser llegit com una provocació lúcida per despertar-nos de la incertesai la indiferència.

Som-hi o no som-hi,

aquest és el dilema…

Bru de Sala és escriptor i periodista. Es va donar a conèixer el 1972, any en què va guanyar el premi Carles Riba amb La fi del fil. El 1974 li va ser concedit el premi Ciutat de Barcelona de poesia. És coneguda la seva dedicació al món de l’escena amb traduccions com Cyrano de Bergerac, El misantrop o El Mikado, entre d’altres, així com el llibret de Mar i Cel per a DagollDagom. Exerceix la crítica cultural i el periodisme d’opinió en diversos mitjans i és columnista d’El Periódico.

botomalarrassa

Julià de Jòdar és autor de les novel·les que componen la trilogia «L’atzar i les ombres» (L’àngel de la segona mort, 1997; El trànsit de les fades, 2001; El metall impur, 2006), que han merescut diversos premis. També ha publicat Zapata als Encants (1999), L’home que va estimar Natàlia Vidal (2003, premi Prudenci Bertrana), Noi, ¿has vist la mare amagada entre les ombres? (2008), La pastoral catalana (premi Carlemany 2009) i El desertor en el camp de batalla (2013), i és coautor, amb Enric Juliana, de l’obra de teatre Radiacions (2011).

Miquel de Palol és autor de llibres de poesia, entre els quals El Porxo de les Mirades (1983) i Dos Cors per una Bèstia (2015); de les novel·les El Jardí dels Set Crepuscles (1989), ÍgurNeblí (1994), El Troiacord (2001) i El Testament d’Alcestis (2009), entre d’altres; dels assajos La Poesia en el Boudoir (2003), Dos Poetes (2006) i Meditacions des de Catalunya (2011), i del reculls d’aforismes Els Proverbis (2003) i Invocacions (2007, amb Valentí Gómez Oliver). Col·labora regularment en premsa, i ha obtingut diversos premis literaris.

Related Articles

Deixa un comentari