Èxit del Pícnic Jazz, que es consolida com l’acte més multitudinari del Festival Jazz Terrassa

No Comment

L’organització del Festival Jazz Terrassa calculen que prop d’unes 30.000 persones s’han trobat al Torrent de la Font d’en Sagrera, al parc de Vallparadís, per a gaudir d’aquesta dinovena edició del Pícnic Jazz, sens dubte la cita més familiar i popular de tota la programació del Festival.

L’esdeveniment, que ha estat considerat un èxit per part de l’organització i de les persones assistents, es consolida així com l’acte central del Festival. En aquesta edició els protagonistes han estat els tradicionals La Locomotora Negra, que han encetat un any més la jornada musical amb ritmes clàssics del so New Orleans i que han finalitzat el seu torn amb la popular What a Wonderful World.

Perico Sambeat & Joe Magnarelli Quartet, el trio de jazzwomen Wom i els Mambo Jambo han estat la resta de formacions musicals que han anat desfil·lant per l’escenari del Picnic Jazz en una edició on altres gèneres com el soul, el rhythm’n’blues i fins i tot sons més allunyat del jazz com el surf i el rock and roll van tenir cabuda.

notipicnic36

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER