El repte de fer el Camí de Santiago amb esclerosi múltiple, amb Mayte Lora

No Comment

esclerosiMayte Lora, de 34 anys, té esclerosi múltiple, camina amb bastó i ha hagut de deixar de treballar. Té dos fills de 8 i 2 anys i el seu somni és fer el Camí de Santiago perquè està convençuda que els límits els posen les persones i no la malaltia. De fet, volia recórrer el Camí de Santiago sola però al final el farà acompanyada de 12 persones més, entre elles el seu marit i els seus dos fills.

“La malaltia m’ha ensenyat moltes coses i he après que he d’aprofitar el moment. Camino lenta però així puc apreciar més l’entorn”, explica. La seva aventura començarà l’11 d’abril i finalitzarà el dia 18. En total, té previst sortir cada dia a les sis del matí i caminar fins a la una del migdia aprofitant el moment del dia en què més energia té. L’objectiu és arribar als 100 quilòmetres.

Mayte Lora ha obert un repte de 1.000 € a www.migranodearena.org per rebre donatius. Els fons captats són per la Fundació Esclerosi Múltiple i per DISCAN (de gossos d’assistència), perquè com ella mateixa explica a més de fer el camí vol ajudar a les persones amb esclerosi múltiple. Admet que li fan molta il·lusió els comentaris que deixen les persones després d’haver fet donatius perquè l’animen i, al mateix temps, li suposa pressió per complir el repte. També diu que, si pot, li agradaria fer els últims cinc metres en talons, els mateixos que va haver de deixar fa tres anys quan li van diagnosticar la malaltia.

Related Articles

Deixa un comentari

#agendaMLRS
 1. Teatre : Deixeu-me un tenor!

  novembre 24 21:30 - desembre 30 23:00
 2. Acte “Des del municipalisme a la Generalitat” de Catalunya en Comú Podem

  desembre 11 19:00 - 20:30
 3. Commemoració del Dia Universal dels Drets Humans

  desembre 11 19:30 - 20:30
 4. Club de Lectura: La mecànica de l’aigua

  desembre 12 18:00 - 19:00
 5. Commemoració del Dia dels Drets Humans

  desembre 12 19:00 - 21:00
 6. Acte Central 21D CUP a Terrassa

  desembre 12 19:00 - 20:00
 7. JAM SESSION

  desembre 12 21:00 - 22:30
 8. Club de Lectura d’Amics de les Arts: “Hamlet”

  desembre 13 19:00 - 20:30
Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER