Contra la mercantilització de la salut i la sanitat pública, concentració 7 abril, Raval Montserrat

No Comment

El dia 7 d’abril, coincidint amb la celebració del dia Mundial de la Salut, la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa, com a part de la Marea Blanca de Catalunya, planteja aquesta celebració amb caràcter de jornada de lluita contra la mercantilització de la sanitat. O sigui contra la pressió dels grans capitals a Europa, on es preparen per «invertir» i fer negoci amb allò que hauria de ser un dret, un servei públic.

botomalarrassa

A Catalunya, el govern es doblega davant el poder del lobby o grup de pressió de la sanitat privada, presentant un avantprojecte de llei per facilitar que es faci sanitat privada en els centres públics, com és el cas de l’Hospital de Terrassa, o seguir amb la confusió publica/privada, com la Mútua de Terrassa.

Aquest avantprojecte no resol cap de les actuals carències que viu la població: llistes d’espera per visita, intervenció, proves especials. l’amuntegament a urgències i altres que comporten la pèrdua permanent de la qualitat assistencial. Tampoc resol la manca de transparència, permetent així que als diners públics, se’ls perdi la pista, i que siguin “gestionats” per agents privats que d’aquesta manera poden fer negoci.

La PDSP crida, aquest 7 d’abril a una concentració davant l’Ajuntament, a les 19 H

  • Contra la mercantilització de la salut i la sanitat pública
  • Fora la Privada de la Pública
  • Diners públics per a la sanitat públicaFora la privada de la pública, sanitat 7 abril 2017 a TRS

Entitats de Terrassa que donen suport (fins el 6 d’abril):

AAVV Can Roca, AAVV La Maurina, AAVV Las Carbonelles, AAVV Poble Nou – Zona Esportiva, AAVV San Pere Nord, AAVV Torrent de Pere Parres, CCOO, CGT, Colectivo parados+50 años, Colectivo sin Vivienda, Consell d’Entitats d’Accio Ciudadana, CUP, EUiA, FAVT, Iaioflautas, ICV, Prou Barreras, PSC, Terrassa en Comú, PSUC – viu, Podemos, Recortes Cero, Solidaritat Catalana, TeC, UGT Vallès Occidental

Related Articles

Deixa un comentari