Videodrome dedica el cicle de cinema d’abril a l’amor entre homes

No Comment

Aquest mes el cicle de Videodrome està dedicat a l’amor i el sexe, entre homes, al cinema. Un tema que durant moltes dècades va ser tabú. Des de Videodrome han preparat una selecció de pel·lícules, anomenat “Amor de hombre”, amb amors de tota mena: platònics, pertorbadors, elegants i exuberants. Les sessions es projecten cada dimecres, a les 21’30h, a l’Ateneu Candela.

Aquestes són les quatre projeccions previstes per al mes d’abril:

Dimecres 5: MY OWN PRIVATE IDAHO (1991, Gus Van Sant) una road movie que condueixen Keanu Reeves i River Phoenix, dos joves “chaperos” que és guanyen la vida prostituint-se als carrers de Portland. Film de culte del director de “Elephant” o “Last Days”.

Dimecres 12: CALVAIRE (2004, Fabrice Du Welz), film de terror psicològic d’ambient rural on un cantant vingut a menys té un problema amb el seu cotxe una nit de tempesta al mig del bosc. Buscarà ajuda a casa d’un home desconegut que el confondrà amb una altra persona…

botomalarrassa

Dimecres 19: A SINGLE MAN (Tom Ford, 2009) primer film del director de “Nocturnal animals”, ambientada als anys 60 amb Colin Firth donant vida a un professor universitari homosexual que lluita per trobar un sentit a la vida després de la mort del seu company sentimental.

Dimecres 26: finalitza el cicle amb QUERELLE (1982, Rainier W. Fassbinder). Film de culte, thriller criminal i eròtic on seguirem a un mariner que exerceix un gran poder de fascinació i seducció sobre les persones que coneix gràcies a la seva irresistible personalitat.

videodrome abril amor de hombre

Related Articles

Deixa un comentari

MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER