L’ Economia Social ja representa el 8% del PIB de la Unió Europea

No Comment

La Confederació Empresarial Espanyola de l’Economia Social (CEPES) ha aprofitat la celebració del seu 25è aniversari per fer visibles els èxits aconseguits fins ara per part de l’Economia Social.

Juan Antonio Pedreño, president de CEPES, ha assenyalat que l’Economia Social és una eina necessària per a construir Europa ja que promou la creació de llocs de treball i el desenvolupament d’empreses responsables social i econòmicament amb el territori. Pedreño ha destacat també que l’Economia Social compta amb 2 milions d’empreses a Europa, amb 14.5 milions de llocs de treball que produeixen fins als 8% del PIB de la Unió Europea.

A més a més, el president de CEPES ha recordat que l’estat espanyol ha estat el primer estat membre de la Unió Europea en aprovar una llei d’Economia Social (Llei 5/2011 d’Economia Social) que va suposar un punt d’inflexió per al reconeixement, visibilitat i desenvolupament del sector tant a l’estat com a la Unió Europea. Finalment Pedreño ha afegit que l’Economia Social ha d’ocupar un lloc estructural a les polítiques econòmiques «per tal de seguir creixent i generar empreses compromeses que demostrin que es possible compaginar rendibilitat econòmica i social».

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER