La colla de Minyons estrena el 5 de 8 i el 7 de 8, preparant gamma extra per Festa Major

No Comment
Primer 5d8 descarregat de la temporada. Foto Minyons Primer 5d8 descarregat de la temporada. Foto Minyons


Els Minyons de Terrassa van actuar dissabte tarda en el marc de la Fira Modernista de Terrassa, a la plaça Vella de la capital vallesana. En aquesta actuació van ser convidats els Castellers de Berga.

Els locals han començat l’actuació, després de la cercavila que els ha portat des del seu local, la casa Jacint Bosch, amb la primera estrena del dia, el 5 de 8 en aquest cas. En segona ronda han afrontat el 2 de 8 amb folre que ha suposat el tercer de la temporada, en la tercera ronda han estrenat el segon castell del dia el 7 de 8 que ha suposat ser el sisè de la seva historia i la cinquena temporada consecutiva descarregant-lo. En la ronda de pilars els malves han fet el tercer pilar de 6 de la temporada. Van tancar l’actuació amb 4 pilars de 4 simultanis.botomalarrassa

Una actuació d’aquestes característiques començant temporada mostra prou força i solidesa per part de la colla de la camisa malva. Això, en tot cas, és només anunci del que està per arribar. Després d’una temporada com la de l’any passat, que novament va apujar el nivell d’èxit i, correlativament, d’exigències, a Minyons volen continuar escalant i anar més alt. O sigui que, per Festa Major, ja s’anuncia actuació de gamma extra.

Mentre, la setmana que ve els Minyons tornaran a actuar a la ciutat de Terrassa, en aquest cas a la Seu d’Ègara, el proper dissabte en que, també, faran el pilar de 4 caminat des de la creu Gran fins les portes de la Seu per sobre el pont de Sant Pere. En aquesta actuació ens acompanyaran els Capgrossos de Mataró i els Castellers de Barcelona.

També van descarregar el primer 7d8. Foto Minyons També van descarregar el primer 7d8. Foto Minyons

Related Articles

Deixa un comentari