La Festa Major de Sant Pere fa 40 anys

No Comment

La Festa Major de Sant Pere, organitzada per La Papallona de Sant Pere i per diversos veïns, arriba enguany a la seva 40ª edició.

Per a celebrar el que és considerada com una de les festes majors més populars i participatives de Terrassa, l’organització ha programat vint-i-dos actes gratuïts -amb l’única excepció de la paella del diumenge- dels quals una gran majoria aniran adreçats als més petits.

Els actes començaran el proper divendres 19 amb un Cercatasques musical pels carrers del barri (19:30h) i ocuparan tot el cap de setmana. El programa de les Festes inclou també el festival de rock Sant Pere Sona, organitzat per La Papallona de Sant Pere amb el suport de la Regidoria de Cultura on aquest any el heavy metal tindrà un fort protagonisme.

Fidels a la intenció de proposar cada any una Festa Major diferent a l’edició, l’organització ha revelat quines seran les principals novetats d’aquesta edició: una gimcana familiar, una exhibició de tennis taula amb sis taules obertes al joc per a tothom i una degustació de menjars típics elaborats per persones de diverses nacionalitats.

La Festa Major de Sant Pere compta amb un pressupost aproximat d’uns 7000€, que anualment oscil·la en funció del nombre d’aportacions que fan els comerços, i disposa de la seva pròpia pàgina web des d’on es pot consultar el programa de festes.

 

image004

Related Articles

Deixa un comentari