[Pere Martínez] Carta al Sr. Ballart: amb tot ‘respecte’, dimiteixi!

No Comment

Des de fa un temps venim observant les queixes del nostre alcalde, entre les que diu que no se li té respecte. També hem vist que ha portat als jutjats un periodista per haver-lo criticat. Si tenim en compte el que publicava el Diari de Terrassa, li hem de dir que la crítica és de domini públic, i en tot cas hauria de denunciar el seu entorn d’amistats, que en realitat són els qui diuen i es vanaglorien del que poden fer pel sol fet de ser amics de vostè.

Potser no li han explicat, però vostè és un personatge públic, i per tant està subjecte a les crítiques, bones i dolentes, per això estem en un estat democràtic i també parlem de la llibertat d’expressió. Ens ho creiem o no?

Parlant de respecte, voldria expressar-li la seva falta de respecte en vers els ciutadans:

– 9/11/2014 Terrassa pateix unes ventades, que causen 70 persones ferides de diferents consideracions. On era, que no va anar a visitar i interessar-se pel seu estat? Contant els arbres caiguts i preocupat perquè li donessin més diners d’indemnització que a Matadepera o Sabadell? Va anunciar obrir una oficina pels damnificats i que oferia aquesta. “Fum”. Això, Sr. Ballart és una falta de «respecte». La seva campanya “La ciutat de les Persones “ va quedar fatal.

– Vostè ha anat esbombant que pararia els desnonaments i que sancionaria els bancs que tinguessin pisos buits. De moment «fum». Sr. Ballart, potser encara no deu haver-se assabentat que el seu equip de govern, també practica els desallotjament de cases, i no precisament per falta de pagament. Vostè, com a màxim responsable del nostre Ajuntament, ha permès expropiar 13 cases del barri de Sant Pere, obligant a tenir que marxar del barri, al·legant que s’hauria d’obrir un carrer. Per fer aquesta operació s’han gastat uns 1.500.000 € (el que seria uns 250.000.000 milions de les antigues pessetes) de diners públics i aquests no han repercutit a la ciutat. Ens pot explicar, per què es malgasta el diner públic. Ara tenim 13 famílies fora del barri i 13 cases buides, que han estat ocupades, saquejades i creant molts problemes al veïns del voltant, posteriorment han estat tapiades. Ara continuen portants molts problemes als veïns, ja que al ser cases tenen patis, i els patis s’han convertit en una autentica selva, amb una bona fauna (tot tipus d’insectes, rates, gats, etc.) i no parlem de la vegetació salvatge que s’està generant i a part de les molèsties que gènere als veïns, malmet contra les seves cases, provocant humitats i filtracions d’aigua. Malgrat les queixes, vostès en fan cas omís. Sr. Alcalde, com explica a la ciutat que vol sancionar als bancs per una cosa que vostès també venen practicant. No creu que hauria de ser coherent amb el que predica? Això, Sr. Ballart és una falta de «respecte».

– Que els treballadors del Casal de Barri de Sant Pere porten 5 mesos que no cobren, perquè vostès no compleixen amb seus acords. D’això també en diem falta de «respecte».

– Sr. Ballart, com és que l’Ajuntament rep les instàncies, que registrem les entitats i registren els ciutadans, i no tenen resposta? Això també és una falta de «respecte».

I així podríem anar omplint pagines i pagines de la seva pèssima gestió al capdavant de l’equip que presideix. Si vostè tingues un mínim de «respecte» pels ciutadans de Terrassa, i fos honrat amb vostè mateix, crec que hauria de presentar la seva dimissió.

El «respecte», Sr. Ballart, no bé donat amb el càrrec, un té que guanyar-se’l.

Atentament.

Pere Martínez Canes, President AVV. Sant Pere

Related Articles

Deixa un comentari