Una nova ecobotiga cooperativa, el debat al Dilluns de l’ESS el dia 5

No Comment

S’enceta un nou mes de trobades i debats al voltant d ‘experiències cooperativistes i de l’economia social i solidària, en el marc del Dilluns de l’ESS que organitza la XES i l’Ateneu Cooperatiu de Terrassa. Demà dilluns 5 de juny, es presentarà la proposta de creació d’una nova ecobotiga cooperativa a la ciutat. Serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).

Des de PIC Vallès, els impulsors de la iniciativa d’aquesta ecobotiga, creuen que el moviment cooperativista de consum necessita un projecte de referència a Terrassa. Es tractaria d’un petit super amb productes ecològics i artesans de proximitat. Una ecobotiga on els socis i les sòcies cooperativistes puguin realitzar la seva compra amb plena garantia d’adquirir uns productes ecològics o artesans saludables i de KM 0. Un comerç prioritàriament d’alimentació obert en horari comercial on hi podran participar com a socis i sòcies. Un projecte on també hi participaran els pagesos i artesans de la comarca.

La Xarxa de Producció i Consum ecològic del Vallès (PIC Vallès) ho presenta com un espai d’interacció entre productors/es i consumidors/es ecològics. Després de 4 anys d’existència, i d’haver tirat endavant exitosament projectes com la Fira Agroecològica del Vallès, ara proposen aquest nou projecte transformador: l’ecobotiga cooperativa. Per a més informació sobre el projecte es pot escriure a l’adreça ecobotiga@pangea.org.

El 19 de juny, l’associació Engrunes acudirà al Dilluns de l’ESS per exposar la seva experiència de treball i suport a persones en risc d’exclusió social per reincorporar-se a una vida social i laboral activa.

 

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER