Castellers de Terrassa, campanya de juny amb la vista posada en la Festa Major

No Comment

metro_turquesa_2

Els Castellers de Terrassa han iniciat una campanya amb l’objectiu de sensibilitzar la seva massa social i la ciutat sobre la importància de treballar de valent durant el mes de juny per preparar la millor actuació el proper 1 de juliol, Festa Major de la ciutat.

La campanya difosa principalment per les xarxes socials, esperona a la colla a seguir la línia 8 que els condueix des de l’assaig d’aquest divendres dia 2 de juny fins la diada del diumenge 1 de juliol a la Festa Major de Terrassa, fent parada com no pot ser d’una altra manera a cada un dels assajos i remarcant la importància de les actuacions que tenen durant aquest mes.

A tot just un mes de la Festa Major de la ciutat egarenca, marcada en vermell al calendari de la colla del carrer Pasteur com una de les cites més destacades de la temporada, són conscients de què ha arribat el moment d’enfaixar-se fort i estrènyer de veritat. Cal destacar la feina feta fins ara, però això, no els deixa conformar-se amb els resultats obtinguts fins a la data. En volen més i ho volen quan abans millor.

botomalarrassa

Esperonen a tots els membres de la colla per tal d’arribar en les millors condicions el primer cap de setmana de juliol, i indiquen quin és el camí per aconseguir-ho: Assaig, assaig i més assaig… omplint cada dimarts i cada divendres el local. Però no omplir-lo només de persones sinó que també de ganes i de compromís, d’il·lusió i d’alegria i sobretot, d’orgull. Aquest orgull que és el que els porta a voler fer la feina el màxim de ben feta. Volen que brolli el tarannà que defineix a la colla i fa que es sentim plens de joia al posar-se la camisa. Però no només animen a omplir el local abans de Festa Major, sinó que també remarquen la rellevància i importància, de les actuacions que se’ls acosten: el primer cap de setmana de juny, intens, ja superat, amb actuacions a Tarragona i a la Festa Major de Ca n’Aurell, i el cap de setmana següent a Gelida i Sabadell, prenent-se cada una d’aquestes actuacions com un repte de colla, d’anar a fer els màxims castells que tenen al seu abast.

D’aquesta manera els blauturqueses esperen guanyar forces per assolir el repte dels castells de 8 que enguany encara no han revalidat. Des de l’equip tècnic dels Castellers de Terrassa respiren confiança i esperen poder dur a plaça els castells quan abans millor. “Hem fet bones proves però ens cal un pas més, amb aquesta campanya pretenem no només esperonar els propis castellers i castelleres sinó també donar a conèixer a la ciutat la feina que fem, convidant a tota persona que ho vulgui a viure els castells amb nosaltres”. Relata Joan Enric Pujol, Cap de colla dels Castellers de Terrassa. Afirmen que els castells de 8 no estan lluny, i que només depèn d’ells decidir si volen acabar de consolidar-los abans o més tard. Asseguren que ha arribat el moment de deixar de somiar, aconseguint que aquests somnis esdevinguin realitat.

Related Articles

Deixa un comentari