Videodrome projecta la polèmica “Saló o los 120 días de Sodoma”

No Comment

El Videodrome-Cinebar a l’Ateneu Candela tanca aquesta setmana el petit cicle dedicat a l’intel·lectual italià Pier Paolo Pasolini, amb la projecció de la polèmica pel·lícula “Saló o los 120 días de Sodoma” el proper dimecres a les 20:30h.

Videodrome i la Llibreria Synusia, ambdós grups ubicats a l’Ateneu Candela, tanquen així aquestes dues jornades que sota el títol «Pasolini Viu Avui» han volgut fer un repàs a les idees fonamentals d’aquest visionari escriptor, director de cinema i pensador, figura clau de l’antifeixisme italià.

La projecció d’aquesta pel·lícula, que mai ha tingut un recorregut normal per les sales de cinema de l’estat espanyol, anirà acompanyada d’una petita introducció a càrrec de Josep Maria Lluró, professor d’història i estudiós de Pasolini, que ja en l’anterior sessió del cicle va reivindicar aquesta obra per la seva vigència. Aquesta pel·lícula, insistia Lluró, és el crit desesperat d’un Pasolini que denunciava la victòria del feixisme i la deshumanització i la submissió ver les quals camina la humanitat.

s19
Fotograma de la pel·lícula “Saló o los 120 días de Sodoma”

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER