L’ex diputat de la CUP Josep Manel Busqueta aterra a Terrassa per presentar ‘Sobiranies’

No Comment

L’activista terrassenc Roc Padró és coautor d’aquest llibre, que convida a recuperar el control de totes les sobiranies. Es presentarà dijous dia 8 al Casal de la Dona (carrer Galileu 119) a les 19.30.

La gira de presentacions del llibre “Sobiranies, una proposta contra el capitalisme” arriba a Terrassa. Editat per Espai Fàbrica, el text explica de forma didàctica les cinc grans àrees de sobirania de les quals hem de recuperar el control (alimentària, energètica, cultural, habitacional i de cures i afectes).

La presentació vindrà de la mà de Josep Manel Busqueta, exdiputat al Parlament, qui abandonà l’escó en el marc de la negociació liderada per la CUP per evitar que Artur Mas fos investit president. Busqueta és pastisser i actualment treballa al forn familiar de Bellpuig.

Així mateix, a la xerrada també intervindrà el militant terrassenc i expert en Sobirania Alimentària Roc Padró. Tots dos són coautors del llibre. Padró explica: “Tenim ganes de compartir amb vosaltres la proposta i començar a reflexionar i actuar per recuperar totes les Sobiranies que necessitem per a posar la vida al centre de l’activitat política”.

Padró, qui actualment es troba en el procés de finalització de la seva tèsi doctoral en la Universitat de Barcelona (UB), afegeix: “Davant d’un sistema econòmic que no permet ja un nou pacte redistributiu, ens cal armar-nos el cap i el cos d’apostes que transcendeixin el capitalisme i ens aproximin a horitzons amb vides que valguin la pena ser viscudes”.

Sobi

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER