Celebrat el 6è Congrés Internacional de la Bici, a Reus

No Comment
Plenari del congrés, a Reus. Foto Biciclot Plenari del congrés, a Reus. Foto Biciclot

La sisena edició del Congrès Internacional de la Bici de Reus, celebrat el 18 i 19 de maig, va aplegar més de 220 persones assistents i 60 ponents. Biciclot hi va ser present amb la presentació del mètode de formació ciclista 1BICI+, el projecte En bici sense edat i la cooperativa catalana de bicilogística Vincambike.

El principal fòrum català per intercanviar experiències del sector de la bicicleta va comptar amb la presència de Mikael Colville Andersen, dissenyador i expert en mobilitat urbana. També es van compartir els models de mobilitat de ciutats de referència com Copenhaguen, Utrecht, Friburg i Estrasburg.

botomalarrassa

Els eixos principals del congrés van ser la promoció de la circulació segura i els impactes de la bicicleta en l’economia, la salut, el medi ambient i la innovació. El conseller Josep Rull va tancar dues intenses jornades desvetllant un nova línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya per als ens locals de 40 milions d’euros en vies ciclistes (fins al 2020).

Related Articles

Deixa un comentari

MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER