Els Castellers de Terrassa, actuació doble de cap de setamana, a Gelida i Sabadell

No Comment
El 4  de 7 a Gelida. Foto CdT El 4 de 7 a Gelida. Foto CdT

Els Castellers de Terrassa han tingut doble actuació el passat cap de setmana, el dissabte varen actuar a Gelida amb motiu del 27è Aplec de penyes del RCD Espanyol i el diumenge a Sabadell a la Diada del 23è Aniversari dels Castellers de Sabadell.

A la primera actuació es presentaren conjuntament amb els Vailets de Gelida. Aquests iniciaren amb pilar de 4 aixecat per sota, mentre que els de Terrassa arrencaren amb els tradicionals pilars d’entrada, 2 pilars de 4.

Els Castellers de Terrassa, obriren ronda amb el 3 de 7, castell que amb bones mides i rapida execució no va suposar cap problema pels del carrer Pasteur. A segona ronda, els blauturquesa varen aixecar el 4 de 7, castell que de la mateixa manera que el 3 es va realitzar amb una configuració de segons, quarts i quints pensant en el repte dels castells de 8. El castell tot i tenir algun desajust en l’encaix entre pinya i segons es va descarregar amb comoditat.

A tercera ronda, els Castellers de Terrassa varen escollir el 3 de 6 aixecat per sota, a destacar la feina de la pinya que aixecant el castell al ritme va permetre una bona estabilitat de l’estructura. Per a concloure l’actuació els de Terrassa varen descarregar el pilar de 5 i dos pilars de 4.

Per la seva part els Vailets de Gelida, varen realitzar el 3 de 6 amb l’agulla a primera ronda, el 4 de 6 amb l’agulla a segona i el 4 de 6 a tercera. Van tancar l’actuació amb un pilar de 4.

A destacar la gran col·laboració a les pinyes entre les dues colles, que deixa ben palesa la bona relació existent entre ambdues.

L’endemà els Castellers de Terrassa es varen desplaçar fins a Sabadell per actuar al 23è Aniversari dels Castellers de Sabadell juntament amb els Castellers de Sabadell, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Castellers de Sant Cugat.

El 4 de 7 a Sabadell. Foto CdT El 4 de 7 a Sabadell. Foto CdT

Sota un sol de justícia, els Castellers de Terrassa quarts en ordre d’actuació van triar el 3 de 7 aixecat per sota com a castell de sortida. El castell es va anar enlairant amb unes aixecades ben fetes i sincronitzades, abans d’alçar-se del tot però un desajust a la base del castell va fer que l’última aixecada trigués més del compte i que en el moment d’aixecar-lo, el castell finalment cedís.

A segona ronda, els Castellers de Terrassa van descarregar un ràpid i ben lligat 5 de 7, el 12è que descarreguen enguany, fet que els converteix en una de les colles que més 5 de 7 ha descarregat aquest 2017. A tercera ronda els blauturquesa van optar per fer un 4 de 7 castell que ben parat a nivell de terços i quarts i de bona execució per part de la canalla no els hi va donar cap problema. En ronda de repetició els Castellers de Terrassa van realitzar un 4 de 7 amb el pilar ben defensat a tots els pisos, que a banda d’algun desajust en l’encaix entre la pinya i segon del pilar no va donar cap tipus de problema per a descarregar-se. Per a cloure l’actuació els Castellers de Terrassa van descarregar el pilar de 5.

Els Castellers de Sabadell, amfitrions de la diada, han descarregat el 3 de 8, 7 de 8, el 4 de 8 i 3 pilars de 5. Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, segons en ordre d’actuació, han descarregat el 2 de 7, el 3 de 8, el 4 de 7 amb el pilar i el pilar de 6. Per la seva banda els Castellers de Sant Cugat, han descarregat el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8, el 4 de 8 i han carregat el pilar de 6 que ha cedit a la baixada de l’enxaneta.

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER