‘Què passa a Veneçuela?’, xerrada amb Víctor Ríos aquest dijous

No Comment

cartell veneçuela

La Casa del Poble Manuel Linares i el Comitè Bolivarià de Terrassa, organitzen aquest dijous 15 de juny a partir de les 19h l’acte sobre la situació a Veneçuela. Tindrà lloc a la mateixa Casa del Poble Manuel Linares (carrer Prat de la Riba núm. 106), i comptarà amb la presència de Víctor Ríos, historiador i investigador del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la Universitat Pompeu Fabra.

Durant la xerrada es tractarà d’exposar i entendre quins són els conflictes i lluites que s’estan vivint ara mateix en aquest país llatinoamericà i la seva repercussió a tot el món.

Victor Ríos ha format part del Front Cívic i de col·lectius antinuclears, pacifistes i de solidaritat amb Amèrica Llatina. Durant la dictadura franquista va militar a les Joventuts Comunistes i al PSUC. Va ser membre de l’equip de treball i de direcció d’IU sota el lideratge de Julio Anguita, entre 1994 i el 2000. Deixeble intel·lectual de Manuel Sacristán i Paco Fernández Buey, al costat dels que va formar part del consell de redacció de la revista Mientras Tanto.

botomalarrassa

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER