Visita gratuïta a l’exposició de tots els nans i capgrossos de Terrassa

No Comment
Capgrossos a la festa dels capdidats d'enguany. Foto PV Capgrossos a la festa dels capdidats d’enguany. Foto PV

Hom pot veure i gaudir del conjunt de nans i capgrossos egarencs, quasi cinquanta, en exposició durant aquests mesos (des de l’1 de juny fins després de Festa Major). Des de la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa recorden que, com ha esdevingut habitual en els darrers anys, tots els Nans i Capgrossos de la ciutat resten exposats al senyorial menjador de la planta baixa de la Casa Museu Alegre de Sagrera, al carrer de la Font Vella, 29-31 de Terrassa (93.731.66.46).

En aquesta exposició d’entrada lliure hi trobareu els Nans més còmics i grotescs, els Cabeçuts antics i tota la col·lecció íntegra dels Capgrossos moderns fins el darrer Capgròs de l’Any, 2016, clar, perquè el del 2017 només es donarà a conèixer a l’inici de la Festa Major.hdr

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER