Terrassa, candidata a ciutat del cinema

No Comment

L’Ajuntament de Terrassa confirma que la ciutat ha passat la primera fase de la candidatura per entrar a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives (Creative Cities Network) de la UNESCO.

La xarxa, creada a any 2004, té l’objectiu de fomentar la cooperació internacional entre ciutats de tot el món fent de la creativitat un motor de desenvolupament urbà sostenible, d’integració social i de vida cultural. Dins d’aquesta xarxa, Terrassa ha presentat la seva candidatura a la secció de cinema, acció que ha rebut el suport de l’Acadèmia de Cinema Català i de l‘Ajuntament de Terrassa.

Amb aquesta candidatura, que és una de les primeres accions portada a terme per la Taula Local de l’Audiovisual, es vol posar en valor el gran potencial de la ciutat en aquest àmbit, visibilitzar Terrassa com a ciutat referent per a la indústria audiovisual i acostar a la ciutadania tot el que s’està fent a la ciutat en aquest sector.

Com a part de la defensa de la candidatura en la segona fase, la Taula de l’Audiovisual coordinarà diferents accions de difusió i promoció. De manera paral·lela, a més, s’estan iniciant els contactes amb altres ciutats de l’Estat que ja formen part de la xarxa (Bilbao, Sevilla, Barcelona) i altres ciutats internacionals que formen part de la secció a la qual opta Terrassa (Roma, Sofia o Sidney).

La resolució oficial de la llista definitiva de ciutats designades com a Ciutats Creatives està prevista pel proper més d’octubre.

Related Articles

Deixa un comentari

Anna Murià Preinscripcions juny 2018
MLRS en PAPER
SEGUEIX-NOS A TWITTER