Els Minyons de Terrassa volen una Festa Major de gamma extra

No Comment
El 3d9 amb folre descarregat de Minyons el 25 de juny a Barcelona. Foto Minyons El 3d9 amb folre descarregat de Minyons el 25 de juny a Barcelona. Foto Minyons

Aquest diumenge 25 de juny els Minyons de Terrassa han actuat al barri barceloní del Camp d’en Grassot en motiu de la seva Festa Major al costat dels Bordegassos de Vilanova i, els amfitrions, els Castellers de la Vila de Gràcia.

Els de Terrassa han començat l’actuació amb el 3 de 9 amb folre que ha estat seguit del 5 de 8 i del 2 de 8 amb folre. Han tancat la actuació amb el pilar de 7 amb folre. Tots aquests castells els treballaran durant els assajos d’aquesta setmana (dilluns, dimecres i dijous) per tal de poder-los alçar un pis en la actuació de la Festa Major de Terrassa.

El proper cap de setmana els malves actuaran a la Festa Major de Terrassa on actuaran dissabte a les 9 del vespre al costat dels Castellers de Terrassa i diumenge a les 12.30 amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Castellers de Terrassa.

botomalarrassa

Presentació del llibre Pit i Amunt

Com a acte previ a la Festa Major els del carrer del Teatre han convidat a el periodista i casteller del Poble Sec, Benet Iñigo, a presentar el llibre, Pit i Amunt (Columna 2017), el proper dimarts 27 de juny a les 7 al local de la Colla.

Pit i Amunt és el primer llibre del periodista barceloní. És un relat entre la ficció i la realitat a partir d’aprofundir en les vides dels castellers i els valors que desprenen els castells. El llibre s’endinsa en un castell de deu pisos i ens descobreix la força, les emocions i el que porta als castellers a llançar-se a l’aventura.

En la presentació participarà la periodista Anna Marin i el president de la Colla, Jordi Juanico

Related Articles

Deixa un comentari