Torna la Festa Major Popular i Alternativa de Terrassa

No Comment

La Festa Major Popular i Alternativa de Terrassa torna, anys després de la seva última edició, amb un cartell ple d’activitats lúdic-reivindicatives que tindran lloc durant el proper dissabte 1 de juliol a la plaça Lluís Companys.

La Festa Major Popular i Alternativa ha estat organitzada per la Comissió de Festes Populars de Terrassa on enguany hi participen El Kasalet, el Casal Popular Atzur, el col·lectiu feminista Rudes Rebels, Arran i persones de diferents col·lectius a nivell individual.

Dividida en tres blocs (matí, migdia i nit), la Festa comptarà, entre d’altres, amb un matinal infantil que començarà a les deu del matí amb un taller de circ i espectacles i contes pels més petits.

Al migdia es realitzarà el vermut popular que anirà acompanyat de dues xerrades reivindicatives: la primera al voltant de la lluita laboral de les treballadores en lluita de Emergia i, la segona, relacionada amb els últims casos de repressió a la UAB emmarcats en la defensa de l’educació pública.

La sobretaula serà amenitzada pels cantautors Juanito Pikete i Mateolika i ja cap a les vuit del vespre començarà el tercer bloc festiu amb els diferents concerts de rock, punk i hip hop que aniran passant per l’escenari.

WhatsApp Image 2017-06-26 at 17.01.14

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER