La promoció de la bici, al Dilluns de l’Economia Solidària amb Biciclot i BiTer

No Comment

Dilluns 10 de juliol, torna l’habitual cita setmanal del Dilluns de l’Economia Social i Solidària, l’espai impulsat per la XES i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès. Aquesta ocasió està dedicada a “les persones que estimen la bici”, i acudiran a la cita Biciclot, una cooperativa que promou la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i la inserció social i laboral; i també l’entitat egarenca BiTer.

Els Dilluns de l’Economia Social i Solidària és un espai  per permetre el debat i la reflexió entre els participants que poden ser cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.

La trobada amb Biciclot i BiTer serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).


 

els dilluns juliol

 

Related Articles

Deixa un comentari

Enquesta sobre Malarrassa
foto diari octubre Respon aquesta enquesta i ajuda'ns a millorar! L'enquesta és totalment anònima. Dedica només 5 minuts del teu temps a respondre a aquest qüestionari.
SEGUEIX-NOS A TWITTER