Lorien actuarà al Kau de les Fades divendres 14 de juliol

No Comment

Lorien

Lorien protagonitza aquest divendres 14 un concert al Kau de les Fades, al Torrent Monner del Parc de Vallparadís, dins dels concerts a la fresca de petit format que s’hi realitzen al llarg d’aquest mes. El concert començarà a les 10 de la nit i és gratuït.

Aquest grup de Barcelona establert al Maresme actuarà, en format de duet, per primer cop a Terrassa i presentarà les cançons del seu nou treball “Inner Demons”. Recentment, la revista Enderrock seleccionat Lorien com una de les noves veus femenines de 2017. Pop, rock i funk són els estils per on caminen els Lorien, encapçalats per la poderosa veu de la Judit Lorien.

“Inner Demons” és el títol del primer àlbum de Lorien, nou cançons que parlen de la vida, l’amor, el desamor, els desitjos i tot allò que s’escapa del nostre control. Cada cançó té una atmosfera pròpia i diferent però en totes la Judit atrapa amb la genuïnitat i personalitat de la seva veu, que t’endisa en el seu món interior i en els seus propis dimonis interiors.

Després d’un primer treball més breu publicat al 2015, aquest disc reflecteix la seva evolució artística amb un so més madur i cançons més fosques i elèctriques.

El disc l’han presentat a la sala Clap de Mataró, Fnac Triangle, Jazz Cava de Vic i al Voilà de Manresa.

Una veu prodigiosa

Lorien és el projecte musical de Judit Lorien (Barcelona, 1996), que ja de ben petita estudia piano clàssic i modern. Des de ben petita interpreta en solitari versions d’altres artistes i comença a fer els primers concerts pel Maresme amb guitarra, piano i ukelele.

Als 19 anys enregistra un EP -“Daily Life”- que ensenya les seves dues cares artístiques: la més íntima i la més contundent, amb melodies alegres i melancòliques, amb una veu prodigiosa.

Judit Lorien, veu
Pol Moyano, guitarra acústica i guitarra elèctrica

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER