La cooperativa Sprintcoop, al Dilluns de l’Economia Social i Solidària

No Comment

Demà dilluns 17 de juliol, tindrà lloc la darrera sessió de l’estiu del Dilluns de l’Economia Social i Solidària, l’espai impulsat per la XES i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès. Per tancar la temporada, hi participarà la nova cooperativa egarenca Sprintcoop, un equip multidisciplinar dedicat a potenciar la productivitat de les organitzacions i la seva sostenibilitat a llarg termini.

Els Dilluns de l’Economia Social i Solidària és un espai  per permetre el debat i la reflexió entre els participants que poden ser cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.

La trobada amb Sprintcoop serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).


 

els dilluns juliol

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER