“L’operació bikini ens la passem per la xona”, acció de protesta d’Arran i CUP

No Comment

Acció

Acció contra la pressió estètica i la cosificació de la dona. Aquest matí de dimecres, algunes botigues de Terrassa s’han despertat amb missatges feministes als vidres dels seus aparadors. Concretament, amb siluetes de cossos no normatius de diverses dones nues. Arran Terrassa i la CUP, que s’han atribuït aquestes accions, consideren que aquestes franquícies de roba, com el sector de la moda en general i l’establishment mediàtic i comercial, fomenten uns cànons estètics que acaben imposant a la societat. Per això, els col·lectius denuncien que es tracta “d’uns estàndards de bellesa que cosifiquen la dona i la redueixen al complement perfecte de la temporada”.

Per això, activistes d’Arran i CUP han “tunejat” els aparadors d’aquestes botigues de roba a Terrassa, amb l’objectiu de visibilitzar a la ciutadania la pressió estètica que exerceixen.

“Ja n’estem fartes que el nostre cos i imatge s’utilitzi com objecte que ha de ser exposat o explotat”, ha manifestat una portaveu de l’Esquerra Independentista, i afegeix: ” no venim al món a fer maco, a alegrar-li la vista a algú o a lluir de la mà d’algú. Hem vingut per ser, viure i sentir com vulguem, quan vulguem i on vulguem”.

Acció3

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER