Concert tribut a Amy Winehouse a càrrec del grup egarenc Black is Back

No Comment

La jove formació egarenca Black is Back oferirà divendres dia 1 de setembre un concert gratuït en clau acústica amb un repertori ampli i variat d’Amy Winehouse. El concert, que començarà a les 22 hores, tindrà lloc a El Kau de les Fades (Torrent Monner, Parc de Vallparadís), dins del cicle de 5 concerts fets durant el juliol i l’agost.

blackisback1 El Pau, l’Aurora i la Berta formen el trio Black is Back, el grup tribut a la Amy Winehouse.

El projecte de BLACK IS BACK mostra les composicions de la diva del soul en forma de balades -Love is a Losing Game o You sent me flying-, cançons amb un toc de reggae -Our day will come- o amb molt R&B amb el hit de la Amy -Rehab-. Precisament aquesta cançó té molt a veure amb el nom del grup ja que està inspirat en el títol del segon àlbum de la Amy, Back to black.

El projecte també té espai per mostrar l’admiració cap a altres artistes com Bruno Mars i per fer alguna incursió de composicions pròpies.

Tres joves músics terrassencs

Animats pels seus mestres i docents, el Pau, l’Aurora i la Berta, tots ells terrassencs, es llencen a retre el seu particular homenatge a una de les veus més poderoses del segle XXI. I ho fan aportant un format acollidor i molt càlid. La millor manera de que es clavin les cançons al cor.

Aurora Coca

L’Aurora Coca inicia fa 4 anys el seus estudis de bateria amb el professor Oriol González i estudis de cant amb Atenea Carter a l’Aula de música de Terrassa. Recentment ha engegat una formació com a pianista amb Benji Sánchez. Actualment és líder de la formació Aurora Coca Trio (Aurora Coca, Pep Coca i Enric Peinado), i en projectes com This is Riot desde 2012 i concerts a llocs emblemàtics com la Jazz Cava o Faktoria d’Arts de Terrassa, sala Monasterio, Razzmataz 2 (Barcelona), etc.

Berta Massot

La Berta té formació com a trompetista durant 9 anys a Adus Músic amb el professor Marc Monzonis i a l’Aula de Música de Terrassa amb professors com Oriol Vallès, Ramon Figueres o Pep Tarrades. Disposa de formació com a pianista desde 2015 a l’Aula de Música amb Benji Sánchez. Actualment també és membre del grup This is Riot.

Pau Gurpegui

Pau Gurpegui disposa d’una formació com a baterista durant 8 anys amb professors particulars i a l’Aula de Música amb Oriol Gonzàlez. Guitarrista autodidacta estudia al Taller de Músics amb professors com Ramón Díaz o Riqui Sabatés. Actualment és membre de projectes com Max Tyler & The Hot Sadles Band, Another Way i Gospel Soul.

Amy Winehouse (1983 – 2011) va ser, entre altres coses, el detonant d’una forta revolució musical i una gran influència dins el gènere del soul actual. La diva del neo-soul tenia un estil totalment propi. Era atrevida i sincera. El seu primer treball, Frank, ja va ser disc de platí al Regne Unit. El punt àlgid del seu reconeixement arriba al 2008 amb 5 premis Grammy i l’admiració de tot el planeta.

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER