Arrenca una nova edició del Festival de Circ als carrers de La Maurina

No Comment

Del diumenge 3 al dia 7 de setembre, per novè any la ciutat s’inundarà de l’aroma del circ, amb tres actuacions obertes al carrer cada tarda a l’escenari habitual del barri de La Maurina.


Comença el mes de setembre i amb ell una nova edició del ja clàssic Festival de Circ, una activitat de referència cultural prou consolidada a la ciutat i de gran acceptació per part del públic. La programació d’actuacions al carrer es completarà amb els tallers de circ matinals, que es duran a terme de 11 a 13h al carrer Infant Martí. Des del 2009, aquesta fita anual aplega tot un seguit d’actes i espectacles dedicats al món del circ, amb animacions i espectacles de prestigi, gales, música, presentacions de la temporada, exposicions, etc.

Organitzat per l’Associació de Circ Tub d’Assaig 7.70, El Festival de Circ ha esdevingut una activitat cultural de referència a la ciutat, i que implica tot un seguit d’entitats i que busca la participació activa del públic assistent, tal com ho va descriure el regidor Jordi Flores, a la presentació de la present edició, ahir divendres al Mercat de la Independència. En paraules del regidor, “aquest és un festival que ens encanta” , i destacà l’aposta per dinamitzar el territori a través d’activitats culturals “no només al centre sinó també als barris”. Raul Sánchez, president de l’AVV La Maurina, manifestà l’orgull que suposa per la seva entitat i pel barri tornar a acollir, per vuitè any consecutiu, la celebració d’aquest festival plenament consolidat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA D’esquerra a dreta, Raul Sánchez (president de l’AV La Maurina), Enric Petit (Tub d’Assaig), Jordi Flores (Regidor de Cultura) i Toni Aliaga (Centre Cultural de Terrassa), en la presentació del 9è Festival de Circ al Mercat de la Independència.

Enric Petit, de l’Associació Tub d’Assaig, destacà els nou espectacles que es representaran, tots ells a càrrec de solistes, que compaginen el circ i el teatre de carrer. Moltes d’ells tindran lloc a l’escenari de la Plaça de la Xemeneia, “un lloc fantàstic on fer circ”. L’Enric mencionà com a destacats l’espectacle potent a càrrec de Malabreikers, el segon dia de festival, així com l’actuació de Weibel Weibel, la darrera que tindrà lloc dijous. També seguint la línia d’anteriors edicions, dijous hi haurà la gala final de cloenda, amb la presència de diversos artistes i també del Gran Rufus, el qual exercirà enguany de presentador i que amenitzarà la resta d’actuacions del festival.

botomalarrassa

‘Mur’, espectacle inaugural d’artistes amb discapacitats funcionals

Demà diumenge s’inaugura de forma oficial el festival de circ, amb l’espectacle ‘Mur’, que tindrà lloc al Centre Cultural, a les 18h, a un preu de 10 euros. L’espectacle està dirigit per Nacho Flores, i és el sisè any consecutiu que la programació de circ del Centre Cultural s’inclou conjuntament amb aquest Festival. Una altra activitat paral·lela serà l’exposició de llibres i documents relacionats amb el circ, que romandrà a la Biblioteca del Districte 4, entre els dies 4 i 8 de setembre.

Programa: 

  • Diumenge 3 de setembre a les 18 h

Mur

Circ Vermut, Circ Bombeta, Alberto Munilla, Ramón Giménez i Nacho Flores

Centre Cultural Terrassa

  • Dimarts 5 de setembre

D’11 a 13 h. Tastets de circ

Associació Tub d’Assaig 7.70. Carrer Infant Martí

A les 19 h WoooW

Cia. Nando Caneca. Escenari Xemeneia.

A les 20.30 h El apartamento

Cia. Cirk About It. Escenari Infant Martí. A les 22 h

A Salto Alto- entre gentilezas y exterminio

Circo No Ato. Escenari Xemeneia

  • Dimecres 6 de setembre

D’11 a 13 h Tastets de circ

Associació Tub d’Assaig 7.70. Carrer Infant Martí.

A les 19 h Sin remite

Companyia Jean Philippe Kikolas.

Escenari Xemeneia.

A les 20.30 h Malabreikers

Cia. Malabreikers.

A les 22 h Quan no tocàvem de peus a terra

Companyia Circ Pistolet. Escenari Xemeneia

  • Dijous 7 de setembre

D’11 a 13 h Tastets de circ

Associació Tub d’Assaig 7.70. Carrer Infant Martí.

A les 19 h El senyor de les baldufes

Companyia Penélope y Aquiles. Escenari Xemeneia.

A les 20.30 h Breaking point

Companyia Weibel Weibel. Escenari Infant Martí.

A les 22 h Gran gala de cloenda

Ramiro Vergaz (malabars), Sergio Gonález (Roda Cyr), Marcos Tajadura (trapezi), Aino Ihanainen (verticals), Guga & Silvia (barra fixe verticalista) i Alexander Weibel (corda fluixa). Escenari Xemeneia

Es pot consultar aquí el programa complet.

 

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER