Mocions aprovades al Ple municipal per millores al Barri Segle XX, temes de la darrera revista Bocamoll

No Comment

L’AV del Segle XX treu al carrer el Bocamoll corresponent al mes de setembre, on destaca entre d’altres la celebració durant la tardor d’activitats del 50è Aniversari de l’entitat veïnal. A banda d’això, les darreres mocions aprovades al Ple municipal, l’estat d’abandonament de recollida de residus, o entrevistes a veïns, són alguns d’altres temes que apareixen en la revista en aquesta edició (es pot llegir aquí). Destaca també la crida a votar lliurement al referèndum de l’1-O. 


Ja està al carrer el número 94 del Bocamoll, que edita l’Associació de Veïns del Barri Segle XX cada quatre mesos. En aquesta es destaca que en el darrer Ple municipal s’aprovaren tres mocions presentades per l’entitat, a través d’altres grups polítics, ja que no es pot fer d’altra manera. En concret, s’haurà de complir la urbanització de sis carrers pendents, així com executar-se el projecte de l’Escola Sala i Badrinas. A més, hi ha el compromís de no fer cap més projecte d’equipament de gent gran, fins a la realització d’un estudi de necessitats i ubicacions. L’AV recorda que el PSC i el PDeCAT, soci de govern, es van abstenir en aquests punts, i lamenta la seva manca de voluntat per tirar endavant les propostes de l’entitat veinal del Segle XX.

D’altra banda, l’entitat veïnal, lamenta que es faci “molt discurs d’inversió, però totalment insuficient” al respecte del pacte per la neteja i la recollida selectiva dels carrers. Es queixa que l’Ajuntament “no exerceix la seva responsabilitat de control de l’Empresa Municipal (Eco-Equip)”, i que no se solucionen els problemes greus de gestió i compromís.

La revista d’aquest mes conté també un article d’opinió de Josep Sales sobre Terrassa Rambla, així com un relat de la Dolors Frigola, “El Crit”. A la secció Coneguem els nostres veïns, hi trobem una entrevista al soci i col·laborador de l’AV, en Josep Gómez.

Votar lliurement el referèndum 1-O

A la revista Bocamoll, l’AV del Barri Segle XX també fa una crida oberta a votar lliurement en el referèndum per la independència del proper 1 d’octubre, al temps que ofereix el casal de barri que gestiona per poder ubicar urnes on poder votar de forma normal “el que cadascú consideri, sense coaccions ni amenaces”.

Activitats del 50 aniversari

Activitats Setembre 50 anys

L’AV del Barri Segle XX celebra enguany el 50è aniversari de l’entitat amb tot un seguit d’activitats, entre el mes de setembre i l’octubre. Entre les activitats programades, dissabte dia 23 de setembre a les 18 h a la Plaça Segle XX, hi haurà una actuació infantil “Danses i cançons per a tota la família”, a càrrec de Miqui Giménez.

Dijous dia 28 de setembre a les 19 h al Casal de Barri Segle XX, tindrà lloc la conferència “20 històries a recordar del Barri del Segle XX”, a càrrec del Sr. Joan Soler, historiador i director de l’Arxiu Històric Comarcal.

El dijous 5 d’octubre, es farà una excursió per recollir bolets a Coll de Jou (Solsonès).

Redacció

 

 

Related Articles

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER