Malarrassa explicarà el seu projecte informatiu i cooperatiu, dilluns 25 a la XES

No Comment

El proper dilluns 25 de setembre, dins de l’espai dels Dilluns de l’Economia Social i Solidària impulsat per la XES i l’Ateneu Cooperatiu, des de Malarrassa intervindrem per exposar quin és el nostre projecte informatiu, com funciona i el seu moment actual. En tant que cooperativa, Malarrassa forma part també de la Xarxa d’Economia Solidària i del teixit cooperatiu local.

La trobada, oberta a qui vulgui assistir, serà a les 7 de la tarda a l’Ateneu Terrassenc (Passatge B, Passeig del Vapor Gran, 39).

botomalarrassa

Els Dilluns de l’Economia Social i Solidària és un espai per permetre el debat i la reflexió entre els participants que poden ser cooperatives formades, entitats amb esperit de treball cooperatiu, emprenedors que puguin iniciar un projecte cooperatiu i ciutadans en general que vulguin consumir d’una manera més ètica i responsable.

 

 

Deixa un comentari

SEGUEIX-NOS A TWITTER